Onze referenties

Art Poetry & Design organiseert nu voor het 3e jaar de eindejaarsmarkt in het Spaarne Ziekenhuis.
Arianne en Frederique zijn creatief, kennen de markt, hebben een persoonlijke benadering en hebben ons nog nooit teleurgesteld.
De eindejaarsmarkt wordt zeer positief door het personeel ontvangen en APD zorgt, met hun eigen touch, dat de kerstsfeer in huis merkbaar is.

Namens het eindjaarsteam Fran Heyligers
Spaarne Ziekenhuis, Hoofddorp

 

Art Poetry & Design, een bedrijf van 2 super enthousiaste dames (Frederique en Arianne).
Ben je op zoek naar een zakelijk relatiegeschenk of een meer persoonlijk geschenk, ze gaan met een enorm enthousiasme en passie op zoek naar een geschenk wat past bij de doelgroep.
Ze hebben mij al meerdere jaren geholpen bij het vinden van het juiste geschenk.

Liesbeth Tempelman
Agrifirm Group

 

"Wat zullen we doen met de kerstpakketen dit jaar", was ook in november 2014 weer de jaarlijks terugkerende vraag die lang bleef liggen omdat we het antwoord maar niet konden vinden. Tot wij geattendeerd werden op de Kersttruck. Wat een geweldig idee! Nadat wij, medewerkers en directie van Rond Consulting en PurpleHRM, na een geslaagde MVO-dag met z`n allen terugkeerden naar kantoor, stond daar de Kersttruck al op ons te wachten. Terwijl we binnen wat stonden te drinken, kwam de Kerstman binnenlopen met zijn bel en nodigde ons uit om te komen shoppen. We kregen een enorme tas en een zakje munten waarmee ieder in de truck zijn inkopen kon doen. Het was een gezellige boel, we scharrelden van food naar non-food en verzamelden zo onze eigen cadeaus bij elkaar. We waren het er na afloop allemaal over eens: dit was absoluut een succes! We kunnen de Kersttruck dan ook van harte aanbevelen als alternatief voor het reguliere kerstpakket.

Ariëlle Lanting 
Rond Consulting

 

De dames van Art Poetry & Design blinken uit in betrokkenheid, creativiteit en oog voor detail. Zo maakten deze toppers al 2 kerstmarkten voor ons tot een bruisend succes.

Rob van Putten | communicatieadviseur
Deventer Ziekenhuis

 

Twee maal de kerstmarkt georganiseerd met Art Poetry & Design. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Zij weten een groot deel van de organisatie over te nemen. Leuke maar drukke tijd. Verdien je zeker terug door de waardering die je terugkrijgt uit de organisatie. Een goed moment om informeel met je collega's een kopje koffie te drinken en nog weg te gaan met een cadeautje ook!

Aletta Manders
Senior inkoop Gelre ziekenhuizen

 

Art Poetry & Design, een bedrijf van 2 super enthousiaste dames (Frederique en Arianne). 
Ben je op zoek naar een zakelijk relatiegeschenk of een meer persoonlijk geschenk, ze gaan met een enorm enthousiasme en passie op zoek naar een geschenk wat past bij de doelgroep.
Ze hebben mij al meerdere jaren geholpen bij het vinden van het juiste geschenk.

Liesbeth Tempelman
Agrifirm Group

 

Dura Vermeer heeft in 2013 gekozen voor Arts Poetry & Design als leverancier van het kerstpakket.
Plezierige, heldere contacten met Arianne Mönnink en Frederique Winterink. Het door ons uitgekozen pakket is bij onze medewerkers goed in de smaak gevallen. Ook de logistieke organisatie (uitlevering op meer dan 30 adressen) is vlekkeloos en volgens afspraak verlopen.

Kortom, een goede en betrouwbare leverancier.

Dura Vermeer Groep NV
Jacqueline van Bergen - Secretaresse HR

 

Zij verstaan de “kunst van het geven”. Perfecte partner op het gebied van relatiegeschenken.

ABN AMRO N.V.
Ed Bergsma - Districsdirecteur bedrijven marktgebied Almelo

 

Verrassend en super creatief. Ariasnne en Frederique denken altijd in oplossingen.

Ponchobikini
Monica Vos directie

 

Zeer prettig contact. Zij nemen mij werk uithanden doordat zij altijd met de juiste ideeën weten te komen.

Irene van Dijck
ID! Een dijck van inspiratie, communicatie en projectorganisatie

 

Voor een creatief, betaalbaar, geschenk heeft de Stichting Riwis Zorg & Welzijn uit Apeldoorn, zeer goede ervaringen met de dames Frederique en Arianne van Art Poetry & Design. Zij beschikken over een fantastisch assortiment in elke prijsklasse, zijn zeer innovatief en meedenkend!

Annelies de Jong - Breeuwsma, secretariaat Raad van Bestuur

Stichting Riwis Zorg & Welzijn

 

Arianne & Frederique doen oprecht moeite om niet de gebaande paden te bewandelen. Daardoor behouden zij hun originaliteit. Door hun creativiteit kunnen zij de goede doorvertaling maken die helpt in de communicatie rondom een geschenk. Wij krijgen veel enthousiaste reacties van zowel onze relaties als onze collega's.

Yvette Vromans, specialist marketing, communicatie & PR

Welten

 

Elk jaar blijven wij terugkomen bij Arianne & Frederique, of het nu voor een origineel kerstpakket is of voor een sprankelende kerstmarkt. Ze voelen de sfeer in ons ziekenhuis heel goed aan en zorgen dat hun voorstellen passen bij de koers en ontwikkelingen van het CWZ van dat jaar. Ze weten zoveel extra's toe te voegen; creatieve ideeën, passende cadeaus en hartelijke leveranciers die de kerstmarkt mede tot een feest maken. We zijn dik tevreden over de organisatie; ze nemen ons veel uit handen. En onze 4000 medewerkers verheugen zich telkens op het gezellige evenement en gaan blij naar huis met mooie cadeaus.

Marjolein van den Brink, communicatieadviseur/projectleider
Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) Nijmegen 

 

Onze referenties

abn-amro allen-overy amersfoortse apeldoorn
arnhem berg-en-partners conclusion cwz
Dura Vermeer eneco fh fortis gelre-ziekenhuizen
hachette-filipacchi-medias heijmans ing knmg
leerplein055 loyens-loeff nimbus obvion
philips pink-ribbon reaal riwis
sanoma sap triade umc
utrecht visio vlaardingen voest-alpine
welten wolters-kluwer zuwe Gelre Ziekenhuis
LSG Rentray zuwe RVS Spaarne Ziekenhuis
Springer uwc_rgb dz jbz
Dura Vermeer kennemer-gasthuis marsh-mclennan-companies riwis